Skip to content

Zorg voor een goed MJOP

Wenst u een degelijk meerjarenonderhoudsplan (MJOP) in Zoetermeer te hebben? Schakel dan de specialisten van Bouwkosten Adviesburo Joosten in. Wij helpen u graag met het opstellen en begeleiden van deze planning. Met een MJOP kunt u de onderhoudskosten voor uw pand in Zoetermeer optimaal beheersen. Deze planning geeft namelijk inzicht in de kosten op korte en lange termijn. Hierdoor kunt u het te voeren onderhoudsbeleid op de toekomstige onderhoudskosten afstemmen, waardoor u nooit meer voor onverwacht hoge kosten komt te staan. Neem direct contact met ons op als u een overzichtelijk MJOP in Zoetermeer wenst.

Zo stellen wij een MJOP op

Wilt u dat wij een MJOP voor u opstellen? Laat ons dan langskomen voor een uitvoerige bouwkundige inspectie. Aan de hand van wat wij constateren tijdens deze nulmeting, stellen we een helder rapport op over de status van het pand in Zoetermeer en het onderhoud. Wij houden rekening met zowel achterstallig als planmatig onderhoud. Blijkt er sprake te zijn van achterstallig onderhoud? Dan maken wij duidelijk welk noodzakelijk onderhoud er spoedig uitgevoerd moet worden. Door te controleren welk planmatig onderhoud er benodigd is, kunnen we regulier onderhoudsplan voor de komende jaren vastleggen. Als resultaat ontvangt u een helder overzicht van te maken onderhoudskosten op de korte en langere termijn. Zo blijft uw pand in Zoetermeer optimaal in goede staat.

MJOP Zoetermeer

Profiteer in Zoetermeer van de voordelen van MJOP

Een MJOP in Zoetermeer biedt u verschillende voordelen. Wij wijzen u graag op enkele belangrijke:

  • U krijgt een helder overzicht van te maken onderhoudskosten
  • U ontvangt een korte en lange termijn inzicht in onderhoud
  • U voorkomt onverwachte en onnodige onderhoudskosten
  • U draagt als VvE bij aan de verduurzaming van uw pand
  • U ontdekt direct of er redenen zijn voor een renovatie

Kortom, laat ons ook voor uw pand een onderhoudsplan opstellen. Wij stellen deze zeer helder voor u op, in begrijpelijke taal en inclusief foto’s van alle geconstateerde gebreken. Beschikt u al over een MJOP, maar wilt u deze laten actualiseren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat ons een MJOP voor in Zoetermeer opstellen

Wenst u duidelijkheid over het benodigde onderhoud aan uw pand in Zoetermeer? Laat onze specialisten dan een overzichtelijke onderhoudsplanning voor u opstellen. U bereikt ons door te bellen naar 0475-570750, stuur een mail naar info@bouwkostenadviesburo.nl of vul ons online contactformulier in voor een scherpe offerte voor uw MJOP in Zoetermeer.

Back To Top