Skip to content

Over ons

Bouwkosten Adviesburo Joosten heeft ruim 20 jaar ervaring in het opstellen en bepalen van bouwkosten in verschillende fases van het bouwproces. Van het ontwerp tot en met oplevering kunnen wij u voorzien van bouwkundige en ontwerptechnische adviezen compleet afgestemd op uw budget. Tijdens de uitvoeringsfase kunnen wij voor u de complete bouwkundige begeleiding uitvoeren. Zo kunt u desgewenst het gehele traject uitbesteden aan Bouwkosten Adviesburo Joosten. De voordelen voor u als opdrachtgever zijn, snelle bouwtijd, een aanspreekpunt gedurende het bouwproces van ontwerp tot uitvoering, hoogwaardig eindproduct, realisatie binnen het budget, uitgekiend ontwerp en detaillering etc.. Op deze manier ervaart u wel de lusten, maar niet de lasten van het bouwproces.

Ons bouwkostenadvies wordt altijd afgestemd op uw wensen en uw budget en kan o.a. bestaan uit het maken van elementenramingen, bouwdeelbegrotingen, detailbegrotingen in de vorm van een directiebegroting of een inschrijfbegroting, grond- en opstalexploitaties t.b.v. haalbaarheidsstudies, meerjarige onderhoudsbegrotingen, berekenen herstelkosten bij brand, storm en/of waterschade, opstellen en bewaken meer- en minderwerken, begrotingsvergelijken en begrotingsbeoordelingen. Ook hoeveelhedenstaten en offertevergelijken kunnen wij voor u maken.

Wij geven adviezen gericht op het scheppen van een goede balans tussen de bouwkosten en de waarde van een bouwproject. Met deze adviezen kunt u veel geld besparen op de bouwkosten en de waarde van uw bouwproject vergroten, daarnaast kunnen wij tijdens de uitvoeringsfase de directievoering, toezicht en het bewaken van het meer- en minderwerk voor u uit handen nemen.

U kunt ook voor betrouwbare en up-to-date bouwkosteninformatie bij ons terecht. Kortom als veelzijdig bouwkosten adviesburo kunt u op ons rekenen en rekenen, adviseren en begeleiden wij graag voor u.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de bouwkundige keuring van woningen. Woningen worden grondig gekeurd waarna er een uitgebreid deskundig rapport wordt opgesteld. Dit bouwkundige keuringsrapport kan u grote voordelen opleveren in het aan- of verkoopproces van een woning. Denk hierbij aan onderhandelingsposities maar ook aan de aanvraag van hypotheken of verbouwingdepots. Onze bouwkundige rapporten worden erkend door alle financiële instellingen. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan en maak gebruik van onze expertise.
Onze opdrachtgevers zijn o.a. aannemers/bouwbedrijven, zzp’ers, architecten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, beleggers, makelaars maar ook bedrijven en particulieren. De projecten die wij regelmatig voor hen uitrekenen, adviseren en begeleiden zijn o.a. woningen, appartementen, parkeergarages, bedrijfsruimten, kantoren, winkels, sporthallen en scholen, en dat voor zowel nieuwbouw, verbouw, renovatie alsook meerjarig onderhoud.

Met vriendelijke groeten,

Marcel Joosten

Bouwkosten Adviesburo Joosten

Back To Top