Skip to content

Hulp van een specialist met het opstellen van een MJOP in Utrecht

Wenst u de hulp van een specialist bij het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) in Utrecht? Benader dan Bouwkosten Adviesburo Joosten. Wij helpen u graag met een goed opgestelde MJOP. Met het plan bent u voorbereid op alle onderhoudskosten die op korte of lange termijn komen gaan. Zo kunt u de uitgaven van de VvE aanpassen aan het onderhoudsplan dat wij voor u opstellen.

Overzicht en duidelijkheid over de kosten in Utrecht

Een VvE in Utrecht heeft veel baat bij een meerjarenonderhoudsplan dat overzichtelijk en duidelijk is opgesteld. Het geeft namelijk inzicht in alle kosten die op korte of lange termijn gemaakt moeten worden. Er ontstaan zo geen problemen wanneer u bijvoorbeeld een jaar heeft met veel onderhoudsuitgaven. U bent hier met het onderhoudsplan immers op voorbereid. U kunt voortijdig een budget vrijmaken of reserveren. Tevens kunnen andere onderhoudswerkzaamheden worden beperkt of uitgesteld. U bent op deze manier overal op voorbereid.

De totstandkoming van een MJOP

Wat is onze werkwijze wanneer wij uw MJOP opstellen? De totstandkoming van een meerjarenonderhoudsplan begint allemaal met een nulmeting. Deze nulmeting wordt vastgesteld tijdens een grondige bouwkundige inspectie van uw pand of complex in Utrecht. Tijdens de inspectie krijgen wij een goed beeld van het onderhoud dat nu of in de toekomst moet worden uitgevoerd. Alle bevindingen worden gemeld in een rapport. Dit rapport wordt als basis gebruikt bij het vormgeven van het onderhoudsplan. In het onderhoudsplan worden nog eens overzichtelijk alle kosten weergeven. Tevens geven wij u een indruk van de staat waarin uw pand of complex zich bevindt.

MJOP Utrecht

De voordelen van een meerjarenonderhoudsplan in Utrecht

Om nog meer duidelijkheid te scheppen over de voordelen van een goed MJOP, zetten wij de voordelen nog eens voor u op een rij:

  • U heeft een compleet overzicht van alle onderhoudskosten
  • Zicht op alle kosten op de korte en de lange termijn
  • Onverwachte kosten kunnen worden voorkomen
  • Mogelijkheden voor een VvE om het pand te verduurzamen
  • Duidelijk beeld van de staat van uw pand

Wij vinden het belangrijk om een transparant en overzichtelijk plan op te stellen. Zo voorzien wij het rapport van foto’s van enkele aandachtspunten of gebreken die wij zijn tegengekomen tijdens de inspectie. Zo weet u wat u in de toekomst kunt aanpakken. Wanneer u al in het bezit bent van een MJOP, kunt u het onderhoudsplan door ons ook laten actualiseren.

Bel of mail voor een MJOP in Utrecht

Wenst u voor uw pand of VvE in Utrecht een overzichtelijk en helder onderhoudsplan? Benader dan onze specialisten via 0475-570750, mail naar info@bouwkostenadviesburo.nl of vul ons online contactformulier in. Zij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen voor een overzichtelijk MJOP in Utrecht.

Back To Top