Skip to content

Beheers uw kosten met een MJOP

De specialisten van Bouwkosten Adviesburo Joosten stellen graag een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor in Tilburg op, als u wilt weten welke onderhoudskosten u nog kunt verwachten voor uw pand. Een MJOP van ons is helder geschreven en zeer compleet qua inhoud. Bovendien geldt ons onderhoudsplan als de perfecte basis voor uw onderhoudsbeleid in Tilburg. Kortom, beheers én bespaar voortaan ook uw onderhoudskosten, door onze specialisten een MJOP voor in Tilburg op te laten stellen.

Ontdek hoe wij in Tilburg een MJOP opstellen

Het opstellen van een MJOP begint met een uitvoerige bouwkundige inspectie in uw pand in Tilburg. De uitslag van de inspectie wordt gebruikt als een nulmeting aangaande het onderhoud van uw pand. We zoeken naar welk planmatig onderhoud er moet gebeuren en naar achterstallig onderhoud. Gebreken leggen we direct vast op foto. Deze foto’s voegen we voor een compleet beeld toe aan ons rapport. In dit rapport staat uitvoerig beschreven wat de staat van uw pand is en hoe het met het onderhoud gesteld is. Bijbehorend volgt het reguliere onderhoudsplan. Daarin vindt u welk onderhoud wanneer plaats moet vinden en hoeveel dit u gaat kosten.

MJOP Tilburg

Een MJOP biedt u de volgende voordelen in Tilburg

Naast dat een MJOP u in Tilburg een compleet onderhoudsplan voor uw pand biedt, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Inzicht in het onderhoud op de korte en de lange termijn
  • Geen onnodige en onverwachte kosten in onderhoud
  • Een duidelijk overzicht van alle onderhoudskosten
  • Een mooie verduurzaming van uw (VvE) pand
  • Notie over de direct benodigde renovaties

Heeft u in het verleden al een MJOP op laten stellen, maar weet u niet zeker of de inhoud ervan nog correct is? Laat ons dit onderhoudsplan voor u actualiseren. Het plan dat wij voor u opstellen is geschreven in heldere taal en geeft u een overzichtelijk beeld van de te maken kosten op de korte en lange termijn.

Vraag bij ons een MJOP voor in Tilburg aan

Wilt u onverwachte onderhoudskosten voorkomen in Tilburg? Laat ons dan een heldere onderhoudsplanning voor u opstellen. Zo ziet u in één oogopslag wanneer welk onderhoud aan uw pand verwacht wordt. En u ziet meteen welke prijs daar bij hoort. Vraag direct een vrijblijvende offerte voor een MJOP in Tilburg op via ons online contactformulier, bel naar 0475-570750 voor een afspraak of stuur een mail naar info@bouwkostenadviesburo.nl.

Back To Top