Skip to content

Het adres voor een MJOP in Rotterdam

Wenst u een duidelijk overzicht van uw onderhoudskosten in een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) in Rotterdam? Dan bent u bij de specialisten van Bouwkosten Adviesburo Joosten aan het juiste adres. Een MJOP is een eenvoudige manier om inzicht te krijgen in de kosten die u op korte en lange termijn gaat maken. Met het plan kunt u het onderhoudsbeleid op de toekomstige onderhoudskosten afstemmen.

Overzicht met een goed opgesteld plan in Rotterdam

Als VvE in Rotterdam heeft u veel baat bij een goed uitgewerkt meerjarenonderhoudsplan. Een meerjarenonderhoudsplan zorgt ervoor dat u berekend bent op alle kosten die nog komen op de korte en lange termijn. Als er bijvoorbeeld een jaar is waarin de onderhoudskosten hoog uitvallen, bijvoorbeeld door het vervangen van de complete dakbedekking, kunt u met een MJOP vroegtijdig een budget vrijmaken of reserveren. Tevens is het mogelijk om de overige onderhoudswerkzaamheden aan te passen of te verschuiven. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

MJOP Rotterdam

Hoe wij te werk gaan

Wat is onze werkwijze bij het opstellen van een MJOP? Voor een compleet meerjarenonderhoudsplan wordt er gestart met een nulmeting. Om de nulmeting vast te stellen, wordt er een grondige bouwkundige inspectie uitgevoerd in het complex of pand in Rotterdam. Zo krijgen wij een beeld van eventueel onderhoud dat nog moet worden gepleegd, of dat in de toekomst moet worden uitgevoerd. Al de bevindingen worden opgesteld in een overzichtelijk rapport. Op basis van dit rapport kan er een onderhoudsplan worden gemaakt. Het onderhoudsplan bevat de onderhoudskosten voor de korte of de lange termijn. Dit geeft u direct een beeld van de staat van uw complex of pand.

De voordelen van een meerjarenonderhoudsplan in Rotterdam

Wij zetten de voordelen van goed opgestelde MJOP nog eens voor u op een rij:

  • U heeft een compleet overzicht van alle onderhoudskosten
  • Zicht op alle kosten op de korte en de lange termijn
  • Onverwachte kosten kunnen worden voorkomen
  • Mogelijkheden voor een VvE om het pand te verduurzamen
  • Duidelijk beeld van de staat van uw pand

Het plan is duidelijk en overzichtelijk opgesteld. Er zijn foto’s toegevoegd van eventuele gebreken, zodat u weet welke delen van het pand kunnen worden aangepakt. Wanneer u al in het bezit bent van een MJOP, is het ook mogelijk het onderhoudsplan te laten actualiseren.

Benader ons voor een MJOP in Rotterdam

Wenst u in Rotterdam ook een compleet en helder onderhoudsplan voor de toekomst? Benader dan onze specialisten door te bellen naar 0475-570750, mailen kan via info@bouwkostenadviesburo.nl of u vult ons online contactformulier in. Wij helpen u dan spoedig aan een MJOP in Rotterdam.

Back To Top