Skip to content

Schakel ons in voor een compleet MJOP

Wilt u een helder meerjarenonderhoudsplan (MJOP) in Maastricht laten opstellen voor uw pand? Laat dit dan doen door Bouwkosten Adviesburo Joosten. Met de begrijpelijke MJOP die wij voor u maken, heeft u voor de komende jaren een compleet overzicht van de te maken onderhoudskosten voor uw pand in Maastricht. Op deze toekomstige kosten kunt u uiterst eenvoudig uw onderhoudsbeleid afstemmen. Hierdoor beheerst u uw uitgaven optimaal, waardoor onverwacht hoge kosten vermeden worden. Neem contact met ons op als u een helder MJOP in Maastricht wenst.

Nodig ons uit om een MJOP op te stellen

Voordat we een MJOP kunnen opstellen, brengen we graag een bezoekje aan uw pand in Maastricht. Aldaar voeren een grondige bouwkundige inspectie, de nulmeting, uit. Alles wat wij constateren, zetten we overzichtelijk in een helder rapport. Hierin vindt u de status van uw pand en het onderhoud eraan. Wij zoeken tijdens onze inspectie naar achterstallig onderhoud en wij bekijken welk planmatig onderhoud benodigd is. Zo weet u wat er direct aangepakt moet worden en wat nog even kan wachten. Het planmatig onderhoud geven we weer in een regulier onderhoudsplan. Dit plan geeft u een helder overzicht van de nog te maken onderhoudskosten. Ook ziet u zo direct hoe u uw pand in Maastricht in goede staat krijgt en behoudt.

MJOP Maastricht

Profiteer in Maastricht optimaal van een MJOP

Wij informeren u graag over welke voordelen een MJOP u in Maastricht allemaal te bieden heeft:

  • U ontvangt een compleet overzicht van alle onderhoudskosten
  • U krijgt inzicht in het onderhoud op de korte en lange termijn
  • U voorkomt onnodige en onverwachte onderhoudskosten
  • U draagt als VvE bij aan de verduurzaming van uw pand
  • U ontdekt direct of er redenen zijn voor een renovatie

Kortom, als u ons een begrijpelijke planning voor u op laat stellen, geniet u van verschillende voordelen. De planning die u straks van ons ontvangt, is geschreven in begrijpelijke taal. Ook hebben we voor een volledig beeld foto’s toegevoegd van de geconstateerde gebreken in uw pand. Onderhoudt u uw pand momenteel al volgens een MJOP, maar wilt u deze laten actualiseren? Ook dan helpen wij u graag verder.

Laat ons een MJOP voor in Maastricht maken

Wilt u kosten besparen aan het onderhoud voor uw pand in Maastricht? Laat ons dan een begrijpelijke onderhoudsplanning voor u opstellen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0475-570750, stuur een mail naar info@bouwkostenadviesburo.nl of vraag via ons online contactformulier een vrijblijvende offerte aan voor een MJOP in Maastricht.

Back To Top