Skip to content

Helder MJOP LImburg nodig? Bouwkosten Adviesburo Joosten

Wilt u een helder meerjarenonderhoudsplan (MJOP) in Limburg laten opstellen voor uw pand? Bouwkosten Adviesburo Joosten is het onafhankelijk adviesbureau dat dit uitstekend voor u kan verzorgen. Wij stellen voor u in Limburg een helder, begrijpelijk en zeer overzichtelijk MJOP op, waarmee u voor de komende jaren een duidelijk overzicht heeft van de door u te maken onderhoudskosten voor uw pand in Limburg. Op basis van dit MJOP kunt u uw onderhoudsbeleid maken. Met deze optimale kostenbeheersing kunt u onverwacht hoge onderhoudskosten voorkomen. Onderstaand leest u meer over het laten opstellen van een MJOP in Limburg door Bouwkosten Adviesburo Joosten. U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen via telefoonnummer 0475-570750.

Inventarisatie voor opstellen MJOP

Voor het opstellen van een MJOP voor uw pand of project in Limburg, komen we graag uw pand bezichtigen voor een grondige bouwkundige inspectie, ofwel een nulmeting. Onze constatering ter plaatse zetten we overzichtelijk in een helder rapport. Dit rapport geeft een overzicht van de staat van onderhoud van uw pand. Tijdens onze inspectie kijken wij of er mogelijk achterstallig onderhoud is en welk planmatig onderhoud nodig is. Zo weet u wat direct aangepakt moet worden en wat nog even kan wachten. Het planmatig onderhoud geven we weer in een regulier onderhoudsplan. Zo heeft u een helder overzicht van de nog te maken onderhoudskosten. Ook ziet u zo direct hoe u uw pand in Maastricht in goede staat kunt behouden.

bouwkundig rapport

Voordelen van een MJOP Limburg

Wat zijn de voordelen voor u met een helder MJOP van Bouwkosten Adviesburo Joosten?

  • U ontvangt een compleet overzicht van alle onderhoudskosten
  • U krijgt inzicht in het onderhoud op de korte en lange termijn
  • U voorkomt onnodige en onverwachte onderhoudskosten
  • U draagt als VvE bij aan de verduurzaming van uw pand
  • U ontdekt direct of er redenen zijn voor een renovatie

De MJOP die u van ons ontvangt is geschreven in begrijpelijke taal is bevat foto’s van de geconstateerde gebreken in uw pand voor een volledig beeld van de staat van onderhoud. Laat u al onderhoud uitvoeren volgens een eerder gemaakt MJOP? Dan kunt u dat ook door ons laten actualiseren?

Contact opnemen om een MJOP te laten maken

Wilt u ook kosten besparen aan het onderhoud voor uw pand in Limburg? Schakel dan Bouwkosten Adviesburo Joosten in voor het opstellen van een MJOP in Limburg. Bel ons op 0475-570750. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier op deze website, of een e-mail sturen naar info@bouwkostenadviesburo.nl. Wij zijn uw specialist voor een MJOP in Limburg.

Back To Top