Skip to content

Laat ons een MJOP voor u opstellen

Heeft u nog geen meerjarenonderhoudsplan (MJOP) in Leiden voor uw pand? Laat deze dan opstellen door Bouwkosten Adviesburo Joosten. Wij stellen graag een begrijpelijk MJOP op, zodat u voor de komende jaren een compleet overzicht heeft van de te maken onderhoudskosten. Het onderhoudsbeleid voor uw pand in Leiden kunt u naadloos laten aansluiten op deze kosten. Met een prettige kostenbeheersing en -besparing als gevolg! Voorkom ook onvoorziene hoge onderhoudskosten door ons een MJOP in Leiden op te laten stellen.

Nodig ons uit in Leiden voor een compleet MJOP

Laat ons een bezoek brengen aan uw pand in Leiden, zodat we een grondige bouwkundige inspectie kunnen uitvoeren. Vanuit deze nulmeting stellen wij vervolgens uw MJOP op. Tijdens onze inspectie zoeken we naar achterstallig onderhoud en achterhalen we welk planmatig onderhoud nodig is. Al onze constateringen geven we weer in helder rapport. Wij informeren u over u de huidige staat van uw pand en laten u weten wat de staat van het onderhoud is. Om uw pand weer in goede staat te brengen of te behouden, stellen wij een regulier onderhoudsplan voor u op. Zo ziet u direct welke onderhoudskosten u eventueel direct moet maken en welke onderhoudsklussen er in de toekomst volbracht dienen te worden.

MJOP Leiden

Deze voordelen ontvangt u in Leiden met een MJOP

Als wij een begrijpelijke planning voor u mogen opstellen, staan u diverse voordelen te wachten. Wij sommen graag voor u op welke voordelen een MJOP in Leiden u zoal biedt. U:

  • Ontvangt een compleet overzicht van alle onderhoudskosten
  • Krijgt inzicht in het onderhoud op de korte en lange termijn
  • Voorkomt onnodige en onverwachte onderhoudskosten
  • Draagt als VvE bij aan de verduurzaming van uw pand
  • Ontdekt direct of er aanleiding is voor een renovatie

Wij stellen onze plannen altijd op in heldere, begrijpelijke taal. Ook voegen we foto’s aan het plan toe van de eventuele gebreken die we hebben aangetroffen in uw pand. Beschikt uw pand al over een MJOP, maar twijfelt u of de inhoud ervan nog klopt? Schakel ons dan in voor een actualisatie van uw onderhoudsplan.

Schakel ons in voor een MJOP in Leiden

Wenst u een begrijpelijke onderhoudsplanning voor uw pand in Leiden te hebben? Wij geven u graag een compleet inzicht van de te maken kosten, op de lange en korte termijn. U bereikt ons door te bellen naar 0475-570750, stuur een mail naar info@bouwkostenadviesburo.nl of vraag via ons online contactformulier een geheel vrijblijvende offerte aan voor een MJOP in Leiden.

Back To Top