Skip to content

Vraag ons een MJOP voor u te maken

Als u een compleet overzicht van de te maken onderhoudskosten voor uw pand wenst, is het aan te raden een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) in Haarlem op te laten stellen. De specialisten van Bouwkosten Adviesburo Joosten doen dit graag voor u. Dankzij het MJOP ziet u welke kosten u op de korte en lange termijn gaat maken. Beheers uw kosten optimaal door uw onderhoudsbeleid in Haarlem hier naadloos op aan laten sluiten. Zo verkleint u de kans op onvoorziene uitgaven enorm. Kortom, kies ook voor een MJOP in Haarlem.

Laat ons langskomen in Haarlem voor een MJOP

Om een complete MJOP te realiseren, voeren we eerst een nulmeting uit. Die realiseren wij middels een uitvoerige bouwkundige inspectie in uw pand in Haarlem. Wij controleren hierbij de staat van het pand en die van het onderhoud. Op die manier ontdekken we eventueel achterstallig onderhoud en krijgen we helder beeld van welk planmatig onderhoud er in de toekomst nodig is. Al onze constateringen laten we terugkomen in een overzichtelijk rapport. Dit rapport leidt tot een regulier onderhoudsplan. In dit plan staat welke onderhoudskosten u op de korte en lange termijn kunt verwachten. Bovendien ziet u zo in één oogopslag wat er moet gebeuren om uw pand in goede staat te houden.

MJOP Haarlem

Ontdek de voordelen van een MJOP voor uw pand in Haarlem

Een onderhoudsplan biedt vele voordelen. Met een MJOP in Haarlem:

  • Ontvangt u een compleet overzicht van alle onderhoudskosten
  • Krijgt u zicht op het onderhoud op de korte en de lange termijn
  • Voorkomt u onverwachte en torenhoge kosten in onderhoud
  • Draagt u als VvE bij aan het verduurzamen van uw pand
  • Ontdekt u of er aanleiding is voor een directe renovatie

Uiteraard wordt ons plan in heldere taal geschreven. En wij voegen, voor een compleet overzicht, foto’s toe van eventuele gebreken die wij in of om uw pand aantreffen. Beschikt u over een MJOP dat enkele jaren geleden is opgesteld? Maar twijfelt u over de noodzaak van enkele klussen uit de onderhoudsplanning? Laat ons dit onderhoudsplan dan actualiseren.

Neem contact met ons op voor een MJOP in Haarlem

Wilt u beschikken over een complete en heldere onderhoudsplanning voor uw pand in Haarlem? Laat onze specialisten u dan een compleet beeld geven van de te maken kosten op de korte en lange termijn. Schakel ons in door te bellen naar 0475-570750, stuur een mail naar info@bouwkostenadviesburo.nl of vul ons online contactformulier in als u een gedegen MJOP in Haarlem wenst.

Back To Top