Skip to content

Beheers en bespaar kosten met een MJOP

Wist u dat u uw onderhoudskosten kunt beheersen én besparen met behulp van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor in Eindhoven? Schakel hiervoor Bouwkosten Adviesburo Joosten in. Wij stellen een helder rapport op en een bijbehorend onderhoudsbeleid. Hiermee kunt u uw onderhoudskosten in Eindhoven zeer goed beheersen en daardoor besparen. Schakel ons direct in als u interesse heeft in een MJOP in Eindhoven.

Laat ons voor uw pand in Eindhoven een MJOP opstellen

Voordat we het MJOP kunnen opstellen, voeren we eerst een grondige bouwkundige inspectie uit in uw pand in Eindhoven. Zo achterhalen we de huidige staat van uw pand en van het reeds verrichtte onderhoud. Naar aanleiding daarvan kunnen we bepalen welk onderhoud er planmatig moet gebeuren. Treffen we gebreken of achterstallig onderhoud aan? Dan maken we daar foto’s van die we toevoegen aan ons rapport. Verder vindt u in dit rapport onze constateringen van de staat van uw pand en het onderhoud. Deze constateringen leiden weer tot een regulier onderhoudsplan. En zo weet u wanneer welk onderhoud moet plaatsvinden. En u ziet direct welke kosten daarmee gepaard gaan.

MJOP Eindhoven

Vijf voordelen van een MJOP voor uw pand in Eindhoven

Een MJOP voor in Eindhoven levert u verschillende voordelen op. We hebben het dan niet alleen over het beheersen en besparen van uw onderhoudskosten. Als u beschikt over een helder onderhoudsplan, dan zorgt dat voor:

  • Inzicht in het onderhoud op de korte en de lange termijn
  • Overzicht van alle toekomstige onderhoudskosten
  • Notie over de spoedig benodigde renovaties

Daarnaast verduurzaamt u uw pand ermee, zeker als VvE. En u voorkomt dat u plotseling onvoorziene onderhoudskosten moet gaan betalen. Als u al beschikt over een MJOP, controleren wij graag voor u of de inhoud hiervan nog klopt. Vervolgens ontvangt u van ons een geactualiseerd plan, in heldere taal en met een compleet beeld van de nog te maken kosten.

Schakel ons in voor een MJOP in Eindhoven

Wilt u in Eindhoven ook in één oogopslag zien wanneer u uw pand moet onderhouden en hoeveel u dit gaat kosten? Wij stellen graag een helder onderhoudsplan voor u op. Met als gevolg dat u uw onderhoudskosten niet alleen optimaal beheerst, maar ook bespaart. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een MJOP in Eindhoven via ons online contactformulier, bel naar 0475-570750 voor een afspraak of stuur een mail naar info@bouwkostenadviesburo.nl.

Back To Top