Skip to content

Hulp bij het opstellen van een MJOP in Den Haag

Heeft u behoefte aan de duidelijkheid van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) in Den Haag? Dan willen de specialisten van Bouwkosten Adviesburo Joosten u graag helpen. Met een goed opgesteld MJOP kunnen wij u op een eenvoudige manier een beeld geven van alle kosten die u nog gaat maken op de korte of lange termijn. De toekomstige onderhoudskosten kunt u afstemmen op het onderhoudsplan voor bijvoorbeeld uw VVE.

Duidelijk overzicht met een goed opgesteld plan in Den Haag

Als VvE in Den Haag heeft u behoefte aan een overzichtelijk meerjarenonderhoudsplan. Met dit meerjarenonderhoudsplan heeft u een duidelijk overzicht van alle kosten die gaan komen op de korte of lange termijn. Heeft u bijvoorbeeld een jaar waarin de onderhoudskosten hoog uitvallen? Dan is dit geen probleem, aangezien u vroegtijdig een budget kunt vrijmaken of reserveren. Zo kunt u een budgettekort door bijvoorbeeld een compleet nieuwe dakbedekking voorkomen. Andere onderhoudswerkzaamheden kunnen met dit overzicht ook worden aangepast of worden uitgesteld.

MJOP Den Haag

Het opstellen van een MJOP

Hoe stellen wij een MJOP voor u op? Om een overzichtelijk meerjarenonderhoudsplan op te stellen, beginnen we met een nulmeting. De nulmeting wordt vastgesteld tijdens een grondige bouwkundige inspectie van uw pand of complex in Den Haag. Hierbij vormen we een beeld van het onderhoud dat nog moet worden uitgevoerd in de toekomst. Al de bevindingen worden in een overzichtelijk rapport vermeld. Met dit rapport kan vervolgens het onderhoudsplan worden opgesteld. Hierin bevinden zich alle onderhoudskosten voor de korte of lange termijn. Met het rapport geven wij u direct een indruk van de staat van uw pand of complex.

De voordelen van een meerjarenonderhoudsplan in Den Haag

Om de voordelen van een goed MJOP nogmaals duidelijk te maken, zetten wij de voordelen voor u op een rij:

  • U heeft een compleet overzicht van alle onderhoudskosten
  • Zicht op alle kosten op de korte en de lange termijn
  • Onverwachte kosten kunnen worden voorkomen
  • Mogelijkheden voor een VvE om het pand te verduurzamen
  • Duidelijk beeld van de staat van uw pand

Het plan wordt door ons transparant en overzichtelijk opgesteld. In het rapport zijn ook verschillende foto’s toegevoegd van de eventuele gebreken die wij hebben opgemerkt. Zo weet u direct welke delen van het pand u kunt aanpakken. Bent u al in het bezit van een MJOP? Dan kunt het onderhoudsplan laten actualiseren.

Neem contact op voor een MJOP in Den Haag

Wilt u in Den Haag ook een overzichtelijk en helder onderhoudsplan laten opstellen? Neem dan contact op met onze specialisten via 0475-570750, mail naar info@bouwkostenadviesburo.nl of vul ons online contactformulier in. U kunt dan rekenen op onze hulp met het opstellen van MJOP in Den Haag.

Back To Top