Skip to content

Laat ons een MJOP in Den Bosch voor u opstellen

Met een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) in Den Bosch heeft u een compleet overzicht van de te maken onderhoudskosten voor uw pand in handen. Wenst u zo’n MJOP? Laat deze dan opstellen door de specialisten van Bouwkosten Adviesburo Joosten. Als u inzicht heeft in alle toekomstige kosten, kunt u uw onderhoudsbeleid in Den Bosch hier naadloos op aan laten sluiten. Zo beheerst én bespaart u uw onderhoudskosten en verkleint u de kans op onvoorziene hoge kosten. Kortom, laat ons een MJO in Den Bosch opstellen.

Nodig ons uit voor een volledig MJOP

Door uw pand in Den Bosch te voorzien van een uitvoerige bouwkundige inspectie, kunnen wij een complete MJOP realiseren. Onze inspectie geldt als een nulmeting. Constateren we achterstallig onderhoud? Is ons duidelijk welk planmatig onderhoud er in de toekomst nodig is? Dan noteren wij dit in een helder rapport. Hierin nemen we ook de huidige staat van uw pand en van het onderhoud op. Naar aanleiding van al deze gegevens creëren wij een regulier onderhoudsplan. Zo ziet u direct welke onderhoudskosten u op de korte en lange termijn moet maken. En zo is voor de komende jaren uitvoerig weergegeven hoe u uw pand in goede staat kunt houden.

MJOP Den Bosch

Profiteer met een MJOP van de volgende voordelen in Den Bosch

Naast dat een onderhoudsplan noodzakelijk is voor een optimaal behoud van uw pand, biedt het u vele voordelen. Met een MJOP in Den Bosch:

  • Ontvangt u een overzichtelijk overzicht van alle onderhoudskosten
  • Krijgt u inzicht in het onderhoud op de korte en de lange termijn
  • Voorkomt u onnodige en onverwachte kosten in onderhoud
  • Draagt u bij aan de verduurzaming van uw pand als VvE
  • Ontdekt u direct of er aanleiding is voor een renovatie

Het plan dat wij voor u opstellen, wordt geschreven in begrijpelijke taal. Daarnaast voegen we foto’s toe van eventuele geconstateerde gebreken in of om uw pand. Heeft u jaren geleden al een MJOP laten opstellen? Maar weet u niet zeker of de planning daarvan nog passend is? Laat ons dan voor een actualisatie van uw onderhoudsplan zorgen.

Schakel ons direct in voor een MJOP in Den Bosch

Kortom, als u een overzichtelijke onderhoudsplanning wenst voor uw pand in Den Bosch, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u voor zowel de korte als de lange termijn een compleet beeld van de te maken kosten. Bel direct naar 0475-570750, stuur een mail naar info@bouwkostenadviesburo.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een MJOP in Den Bosch via ons online contactformulier.

Back To Top