Skip to content

Laat ons een MJOP voor u opstellen

Laat een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) in Breda opstellen als u een compleet overzicht van de te maken onderhoudskosten voor uw pand wenst. De specialisten van Bouwkosten Adviesburo Joosten stellen graag een MJOP voor u op. Met dit overzicht ziet u snel en overzichtelijk welke kosten u in de toekomst nog gaat maken in Breda. Hiermee heeft u bovendien een perfecte basis voor uw onderhoudsbeleid. Dus wilt u ook uw onderhoudskosten optimaal beheersen en besparen? Schakel ons dan in om een MJOP voor in Breda op te stellen.

Zo stellen wij in Breda een volledig MJOP op

Om een MJOP te realiseren voor uw pand in Breda, moeten we eerst een uitvoerige bouwkundige inspectie uitvoeren. Deze inspectie kan beschouwd worden als een nulmeting op het gebied van onderhoud. Tijdens de inspectie zoeken we op welk planmatig onderhoud er in de toekomst zal moeten plaatsvinden. Ook noteren we gevallen van achterstallig onderhoud. Uiteindelijk ontstaat er een helder rapport over de huidige staat van uw pand en het onderhoud. Dit rapport leidt tot een regulier onderhoudsplan. En hierin staat overzichtelijk beschreven welk onderhoud op de korte en lange termijn moet plaatsvinden en tegen welke kosten.

MJOP Breda

Profiteer in Breda van de volgende voordelen met een MJOP

Een MJOP biedt in Breda meer voordelen, dan dat het enkel een onderhoudsplan is voor uw pand. U:

  • Krijgt inzicht in het onderhoud op de korte en de lange termijn
  • Ontvangt een duidelijk overzicht van alle onderhoudskosten
  • Voorkomt onnodige en onverwachte kosten in onderhoud
  • Draagt als VvE bij aan de verduurzaming van uw pand
  • Ontdekt direct of er aanleiding is voor een renovatie

Beschikt u al over een MJOP? Maar twijfelt u aan de actualiteit en correctheid ervan? Wij realiseren graag een nieuw onderhoudsplan voor u. Dit plan wordt uiteraard opgesteld in heldere, begrijpelijke taal. Ontdekken wij gebreken tijdens onze inspectie voor de actualisatie van uw plan? Dan maken we daar foto’s van voor in het rapport. Zo ziet u direct wat er nu spoedig moet gebeuren.

Vraag bij ons een MJOP voor in Breda aan

Heeft u behoefte aan een overzichtelijke onderhoudsplanning in Breda? Laat ons u dan een compleet beeld geven van het te verwachte onderhoud en de bijbehorende kosten. Zowel voor de korte als de lange termijn. Bel naar 0475-570750, mail naar info@bouwkostenadviesburo.nl of vraag via ons online contactformulier een vrijblijvende offerte aan voor een MJOP vanuit Breda.

Back To Top