Skip to content

Een goed MJOP in Amsterdam

Bent u voor uw woning of bedrijf op zoek naar een MJOP in Amsterdam? Bouwkosten Adviesburo Joosten is uw partner voor een gedetailleerd overzicht. Dit overzicht geeft een helder beeld van alle bouwkundige onderdelen van uw vastgoed. Denk aan onderdelen van uw schoolgebouw, kerkgebouw, bedrijf, woning of vereniging. Doordat wij de onderdelen nauwkeurig in kaart brengen, weet u op welk moment onderhoud of vervanging nodig is. De planning geeft zowel op korte als lange termijn inzicht in de kosten. Wilt u ook een duidelijk en overzichtelijk berekening van de verwachten kosten ontvangen? Schakel ons dan in voor een MJOP in Amsterdam.

De procedure van een MJOP in Amsterdam

Voordat wij een MJOP voor u opstellen, houden wij eerst een grondige en bouwkundige inspectie. Daarna verwerken wij netjes in een rapport vast wat de status is van het onderhoud. Tijdens de inspectie nemen wij zowel achterstallig als planmatig onderhoud op. Zo voeren wij een nulmeting uit om te bepalen of het gaat om noodzakelijk onderhoud. Bij planmatig onderhoud leggen we regulier onderhoud vast voor de komende jaren. Op deze manier krijgt u een helder overzicht van de onderhoudskosten voor langere termijn om het pand in goede staat te onderhouden. Naar keuze kunt u een MJOP in Amsterdam voor 10, 15 of 30 jaar laten opstellen.

MJOP Amsterdam

De voordelen van een MJOP

Een MJOP in Amsterdam biedt u meerdere voordelen. We hebben de belangrijkste voor u op een rijtje gezet:

  • Korte en lange termijn inzicht in onderhoud
  • Meer inzicht in het financiële plaatje
  • Geen onnodige onderhoudskosten
  • Aanbevelingen voor renovatie

Naast de bovenstaande verwerken wij ook foto’s van alle geconstateerde gebreken in het rapport. Ook is het gehele rapport voor zowel de bestuurder als uitvoerder duidelijk en begrijpelijk geformuleerd. Wij raden u ook aan om uw plan te actualiseren om de 3 a 4 jaar. Op deze manier is de inschatting van het onderhoud beter en scheelt dit in de kosten op lange termijn.

Direct een MJOP in Amsterdam laten opstellen? Mail of bel

Bent u overtuigd en heeft u interesse in een MJOP in Amsterdam? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op 0475-570750 of stuur een mail naar info@bouwkostenadviesburo.nl voor een MJOP in Amsterdam.

Back To Top