Skip to content

Schakel ons in voor een goed MJOP

Heeft u behoefte aan een degelijk meerjarenonderhoudsplan (MJOP) in Almere? Neem contact op met Bouwkosten Adviesburo Joosten. Wij stellen graag een helder MJOP voor u op. Met deze planning heeft u de te maken onderhoudskosten voor uw pand in Almere volledig in beeld. Dit maakt het u mogelijk het onderhoudsbeleid perfect af te stemmen op deze toekomstige kosten. Zo beheerst u deze uitgaven optimaal en worden onverwacht hoge kosten voorkomen. Schakel ons direct in voor het opstellen van een overzichtelijk MJOP voor in Almere.

Ontdek hoe wij een MJOP opstellen

Als wij voor u een MJOP mogen opstellen, dan bezoeken we graag uw pand in Almere voor een grondige bouwkundige inspectie. Wij voeren een nulmeting uit, met een helder rapport over de status van het pand en het benodigde onderhoud als resultaat. Tijdens onze inspectie letten wij op zowel achterstallig als planmatig onderhoud. Is er sprake van achterstallig onderhoud? Dan laten wij u direct weten wat er spoedig moet gebeuren. Aan de hand van het benodigde planmatig onderhoud, stellen wij een regulier onderhoudsplan op. Dit geldt voor de komende jaren. Zo heeft u een helder overzicht van de onderhoudskosten op de korte en lange termijn. En u weet precies hoe u uw pand in Almere in goede staat kunt krijgen en behouden.

MJOP Almere

Profiteer in Almere van de voordelen van een MJOP

Wij wijzen u graag op de vele voordelen die een MJOP u in Almere te bieden heeft:

  • U ontvangt een helder overzicht van komende onderhoudskosten
  • U krijgt inzicht in het onderhoud op de korte en lange termijn
  • U voorkomt onnodige en onverwachte onderhoudskosten
  • U draagt als VvE bij aan de verduurzaming van uw pand
  • U ontdekt meteen of er redenen zijn voor een renovatie

U ziet, met een gedegen onderhoudsplan geniet u van vele voordelen. Laat ons deze planning voor u opstellen. Dit doen wij in heldere taal, zodat iedereen het plan begrijpt. Ook voegen we foto’s toe van de gebreken die we hebben geconstateerd. Wilt u zeker weten of uw huidige MJOP nog klopt? Laat onze specialisten uw plan dan actualiseren.

Laat ons een MJOP voor in Almere opstellen

Wilt u weten wanneer onderhoud benodigd is aan uw pand in Almere? Wij stellen graag een heldere onderhoudsplanning voor u op. Neem contact met ons op door te bellen naar 0475-570750, stuur een mail naar info@bouwkostenadviesburo.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een MJOP in Almere via ons online contactformulier.

Back To Top