Skip to content

Zo voorkomt u in Weert verrassingen bij uw bouwproject

Heeft u voor de aan- of verkoop van uw woning of bedrijfspand in Weert een bouwkundig rapport nodig? Schakel dan de expertise in van Bouwkosten Adviesburo Joosten. Met een bouwkundig rapport van uw woning of kantoor in de hand voorkomt u vervelende verrassingen. Maak dus gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van bouwkundige keuringen. Bouwkosten Adviesburo Joosten is een allround en onafhankelijk bouwkundig adviesbureau. Wij zijn gespecialiseerd in bouwkeuringen van vastgoed in Weert. Wij keuren woningen en bedrijfspanden grondig op eventuele verborgen gebreken en stellen hiervan een bouwkundig rapport voor u op.

Nut en noodzaak van bouwkundig rapport

Een bouwkundig rapport kan u in Weert grote voordelen opleveren bij de aankoop of verkoop van een woning. Denk hierbij aan uw onderhandelingspositie bij eventuele gebreken aan de woning, maar ook aan de aanvraag van uw hypotheek of een verbouwingsdepot voor uw woning in Weert. Alle financiële instellingen erkennen de bouwkundige keuringsrapporten van Bouwkosten Adviesburo Joosten.

bouwkundig rapport weert

Kosten van een bouwkundig rapport

Als u een bouwkundige keuring van uw woning in Weert laat uitvoeren, heeft u vooraf duidelijkheid over uw woning en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Dat geldt ook voor de kosten van een bouwkundig rapport. Wij bieden u graag een snelle en klantgerichte service. Daarom betaalt u voor een bouwkundige keuring en het bouwkundig rapport bij ons geen uurtarief, maar een vooraf vastgestelde prijs. Bovendien heeft u bij Bouwkosten Adviesburo Joosten altijd binnen 5 werkdagen uw bouwkundig rapport in huis met een bijbehorend betrouwbaar bouwadvies.

Basiskeuring in Weert voor bouwkundig rapport

In onze Basiskeuring voor een bouwkundig rapport in Weert worden alle visueel waarneembare bouwdelen en eventuele verborgen gebreken beschreven. Daarbij geven we een kwaliteitsbeoordeling van deze bouwdelen. In het rapport nemen we overigens géén hersteladvies en géén kostenraming voor herstel op. Het bouwkundig rapport is verder wel voorzien van kleurenfoto’s van de gebreken die we aantreffen. De Basiskeuring is aan te bevelen bij de verkoop van uw woning, zodat u helemaal voldoet aan uw informatieplicht.

Pluskeuring voor bouwkundig rapport in Weert

Naast de Basiskeuring hebben we een Pluskeuring. De Pluskeuring wordt veelal gebruikt bij de aankoop van een woning. Hierbij geven we, naast een kwaliteitsbeoordeling, ook een hersteladvies met de bijkomende herstelkosten van uw woning in Weert. Hierbij onderscheiden we direct noodzakelijke onderhoudsmaatregelen en onderhoudsmaatregelen die op termijn gedaan moeten worden. U ontvangt van ons daarbij een uitgebreide rapportage met foto’s. U kunt een Pluskeuring eventueel uitbreiden met een NHG-rapportage voor het verkrijgen van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie.

Onze werkwijze

Een bouwkundige keuring op locatie in Weert neemt gemiddeld 1 tot 1,5 uur in beslag. Het uitwerken van de rapportage gebeurt op kantoor. We adviseren u om zelf aanwezig te zijn bij de bouwkundige keuring. Zo ziet u dat de inspecteur tijdens de bouwkeuring alle zichtbare tekortkomingen, gebreken en achterstallig onderhoud registreert. Binnen uiterlijk vijf werkdagen ontvangt u van ons een e-mail met onze factuur. Na betaling van uw factuur, ontvangt u van ons een digitale versie (PDF-formaat) van het bouwkundig rapport van de woning in Weert.

Contact opnemen vanuit Weert

Wilt u meer weten over een bouwkundige keuring en de kosten van een bouwkundig rapport voor uw woning in Weert? Neem dan contact met ons op via 0475-570750, of mail naar info@bouwkostenadviesburo.nl. Wij vertellen u graag meer over de werkwijze van Bouwkosten Adviesburo Joosten in Weert.

Back To Top