Skip to content

Voorkom in Venlo verrassingen bij uw bouwproject

Heeft u voor de aan- of verkoop van uw woning of bedrijfspand in Venlo een bouwkundig rapport nodig? Schakel dan de kennis en kunde in van Bouwkosten Adviesburo Joosten. Met een bouwkundig rapport van uw woning of kantoor kunt u vervelende, vaak financiële, verrassingen voorkomen. Het is dus verstandig om gebruik te maken van onze ervaring op het gebied van bouwkundige keuringen. Bouwkosten Adviesburo Joosten is een allround en onafhankelijk bouwkundig adviesbureau. Wij zijn gespecialiseerd in bouwkeuringen van vastgoed in Venlo en omgeving. Wij keuren woningen, kantoren en andere bedrijfspanden grondig op mogelijke verborgen gebreken en wij stellen hiervan een bouwkundig rapport voor u op.

Waarom een bouwkundig rapport in Venlo

Het is verstandig om altijd een bouwkundig rapport op te laten maken bij de aankoop of verkoop van een woning. Een bouwkundig rapport kan u dan grote voordelen opleveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw onderhandelingspositie bij mogelijke gebreken aan de woning, maar ook aan uw hypotheekaanvraag of het aanvragen van een eventueel verbouwingsdepot voor uw woning in Venlo. De bouwkundige keuringsrapporten van Bouwkosten Adviesburo Joosten worden door alle financiële instellingen erkend.

bouwkundig rapport venlo

Kosten van een bouwkundig rapport in Venlo

Wat zijn de kosten van het maken van een bouwkundig rapport? Als u een bouwkundige keuring van uw woning in Venlo laat uitvoeren, heeft meteen duidelijkheid over uw woning en wordt u naderhand niet met onaangename verrassingen geconfronteerd. Helderheid bieden wij u ook als het gaat om de kosten van een bouwkundig rapport. Wij bieden u graag altijd een snelle en klantgerichte service. U betaalt daarom bij ons geen uurtarief voor een bouwkundige keuring en het bouwkundig rapport, maar een vooraf duidelijk vastgestelde prijs. En wat betreft de service: u heeft bij Bouwkosten Adviesburo Joosten altijd binnen vijf werkdagen uw bouwkundig rapport in huis met een bijbehorend betrouwbaar bouwadvies.

Basiskeuring voor bouwkundig rapport

In onze Basiskeuring voor een bouwkundig rapport in Venlo beschrijven wij alle zichtbaar waarneembare bouwdelen en eventuele verborgen gebreken. Wij geven daarbij dus een kwaliteitsbeoordeling van die bouwdelen. Let wel; we nemen in het rapport géén hersteladvies en géén kostenraming voor herstel op. Wel is het bouwkundig rapport voorzien van kleurenfoto’s van de aangetroffen gebreken in de woning. De Basiskeuring adviseren wij te laten doen als u uw woning gaat verkopen. Dat weet u zeker dat u volledig voldoet aan uw informatieplicht.

Pluskeuring voor bouwkundig rapport

Wij kunnen ook een Pluskeuring voor u in Venlo doen. De Pluskeuring wordt veelal gedaan bij de aankoop van een woning. Naast een kwaliteitsbeoordeling, geven we in deze keuring ook een hersteladvies met de bijkomende herstelkosten van het huis in Venlo. Hierbij maken we onderscheid in de direct noodzakelijke onderhoudsmaatregelen en onderhoudsmaatregelen die op termijn uitgevoerd moeten worden. Daarbij ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage met kleurenfoto’s. Heeft u een NHG-rapportage nodig voor het verkrijgen van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie? Dan kunnen we die in de Pluskeuring meenemen.

Onze werkwijze

Een bouwkundige keuring van een woning in Venlo duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Het uitwerken van de rapportage doen we aansluitend op kantoor. We adviseren u om zelf ook bij de bouwkundige keuring aanwezig te zijn. Dan ziet u met eigen ogen dat de bouwkundig inspecteur alle zichtbare tekortkomingen, gebreken en achterstallig onderhoud registreert. Uiterlijk binnen vijf werkdagen krijgt u van ons een e-mail met daarin onze factuur. Na betaling van de factuur, sturen wij u een e-mail met daarin een digitale versie (PDF) van het uw bouwkundig rapport van uw woning in Venlo.

Contact opnemen vanuit Venlo

Wilt u meer weten over een bouwkundige keuring en de kosten van een bouwkundig rapport voor uw woning in Venlo? Neem dan contact met ons op via 0475-570750, of mail naar info@bouwkostenadviesburo.nl. Wij vertellen u graag meer over de werkwijze van Bouwkosten Adviesburo Joosten in Venlo.

Back To Top