Skip to content

Om verrassingen te voorkomen bij uw bouwproject in Sittard

Voor een bouwkundig rapport van uw woning of bedrijfspand in Sittard schakelt u de expertise in van Bouwkosten Adviesburo Joosten. Zorg dat u bij de aankoop of verkoop van een woning of bedrijfspand niet voor vervelende verrassingen komt te staan en maak gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van bouwkundige keuringen. Bouwkosten Adviesburo Joosten is een allround en onafhankelijk bouwkundig adviesbureau. Wij zijn gespecialiseerd in bouwkeuringen van vastgoed in Sittard. Wij keuren woningen en bedrijfspanden grondig op mogelijke verborgen gebreken waarna wij een bouwkundig rapport voor u opstellen.

Nut en noodzaak van bouwkundig rapport

Een bouwkundig rapport kan u in Sittard grote voordelen opleveren in het aan- of verkoopproces van een woning. Denk hierbij aan uw onderhandelingspositie, maar ook aan de aanvraag van een hypotheek of een verbouwingsdepot voor uw woning in Sittard. Onze keuringsrapporten worden erkend door alle financiële instellingen.

bouwkundig rapport sittard

Kosten van bouwkundig rapport in Sittard

Met een bouwkundige keuring van uw woning in Sittard heeft u duidelijkheid over uw woning vooraf en geen verrassingen achteraf. Dat geldt ook voor de kosten van een bouwkundig rapport. Wij houden van een snelle en klantgerichte service. Zo betaalt u voor een bouwkundige keuring en het bouwkundig rapport bij ons geen uurtarief, maar een vaste prijs. Ook heeft u bij Bouwkosten Adviesburo Joosten altijd binnen 5 werkdagen uw bouwkundig rapport in huis met daarbij een betrouwbaar bouwadvies.

Basiskeuring voor bouwkundig rapport

In onze Basiskeuring voor een bouwkundig rapport in Sittard benoemen we alle visueel waarneembare bouwdelen en eventuele verborgen gebreken. Ook geven we een kwaliteitsbeoordeling van deze bouwdelen. We nemen hierbij géén hersteladvies en géén kostenraming voor herstel op. Het rapport bevat kleurenfoto’s van de aangetroffen gebreken. De Basiskeuring wordt veelal gebruikt bij de verkoop van uw woning, waarmee u voldoet aan uw informatieplicht.

Pluskeuring voor uw bouwkundig rapport in Sittard

Bij de Pluskeuring geven we, naast een kwaliteitsbeoordeling, ook een hersteladvies met de bijbehorende herstelkosten van de woning in Sittard. Hierbij maken we onderscheid in direct noodzakelijke onderhoudsmaatregelen en onderhoudsmaatregelen op termijn. U ontvangt een uitgebreide rapportage met foto’s. Een Pluskeuring kunt u eventueel uitbreiden met een NHG-rapportage om een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie te verkrijgen. De Pluskeuring wordt veelal gebruikt bij de aankoop van een woning.

Onze werkwijze

Een bouwkundige keuring op locatie in Sittard duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Het verder uitwerken van de rapportage doen we op kantoor. We adviseren u om zelf aanwezig te zijn bij de keuring. De inspecteur registreert tijdens de bouwkeuringen alle zichtbare tekortkomingen, gebreken en achterstallig onderhoud. Uiterlijk binnen 5 werkdagen ontvangt u via de e-mail onze factuur. Na uw betaling, ontvangt u van ons via de e-mail een digitale versie (PDF-formaat) van uw bouwkundig rapport in Sittard.

Contact opnemen vanuit Sittard

Wilt u meer weten over een bouwkundige keuring en de kosten van een bouwkundig rapport voor uw woning in Sittard? Neem dan contact met ons op via 0475-570750, of mail naar info@bouwkostenadviesburo.nl. Wij vertellen u graag meer over de werkwijze van Bouwkosten Adviesburo Joosten in Sittard.

Back To Top