Skip to content

Voorkom verrassingen bij uw Bouwproject in Roermond

Voor een bouwkundig rapport van uw woning of bedrijfspand in Roermond schakelt u de expertise in van Bouwkosten Adviesburo Joosten. Met een bouwkundig rapport voor uw woning of kantoor in Roermond voorkomt u dat u bij de aankoop of verkoop van een woning voor nare financiële verrassingen komt te staan. Maak dus gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van bouwkundige keuringen van vastgoed. Bouwkosten Adviesburo Joosten is een allround en onafhankelijk bouwkundig adviesbureau. Wij zijn gespecialiseerd in bouwkeuringen van vastgoed in Roermond. Wij doen grondige bouwkundige keuringen van woningen en bedrijfspanden om ze te beoordelen op eventuele verborgen gebreken. Hiervan stellen wij een helder bouwkundig rapport voor u op.

Bouwkundig rapport: altijd verstandig

Het is altijd verstandig om een bouwkundig rapport te laten opstellen. Een bouwkundig rapport kan u grote voordelen opleveren bij de aankoop of verkoop van een woning. Wat dacht u bijvoorbeeld van uw onderhandelingspositie? Maar ook voor het aanvragen van een hypotheek of een verbouwingsdepot voor uw woning in Roermond is het verstandig om te beschikken over een bouwkundig rapport. Onze keuringsrapporten worden erkend door alle financiële instellingen.

bouwkundig rapport roermond

Kosten van bouwkundig rapport

Een bouwkundige keuring van uw woning in Roermond biedt duidelijkheid over het huis. Hiermee voorkomt u gedoe vooraf en nare verrassingen achteraf. Wij bieden ook duidelijkheid over de kosten van een bouwkundig rapport. Zo betaalt u voor een bouwkundige keuring en het bijbehorende bouwkundig rapport bij ons niet per uur. Wij geven u vooraf een vaste prijs. Ook heeft u bij Bouwkosten Adviesburo Joosten altijd binnen vijf werkdagen uw bouwkundig rapport digitaal in huis met een betrouwbaar bouwadvies.

Basiskeuring voor bouwkundig rapport in Roermond

In onze Basiskeuring voor een bouwkundig rapport in Roermond benoemen we alle zichtbare bouwdelen met hun mogelijke verborgen gebreken. Daarbij geven we ook een kwaliteitsbeoordeling van die bouwdelen. Het rapport bevat ter ondersteuning uiteraard kleurenfoto’s van de aangetroffen gebreken. De Basiskeuring is handig voor de verkoop van uw woning. U voldoet hiermee namelijk volledig aan uw informatieplicht.

Pluskeuring voor bouwkundig rapport in Roermond

Bij de Pluskeuring geven we, naast een kwaliteitsbeoordeling, ook een hersteladvies met de bijbehorende herstelkosten van de woning in Roermond. De Pluskeuring wordt veelal gebruikt bij de aankoop van een woning. Hierbij maken we onderscheid in direct noodzakelijke onderhoudsmaatregelen en onderhoudsmaatregelen voor de korte of langere termijn. U ontvangt van ons daarbij een uitgebreide rapportage met kleurenfoto’s. Als u dat wenst, kunt u de Pluskeuring eventueel uitbreiden met een NHG-rapportage voor het aanvragen van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie.

Onze werkwijze

Een bouwkundige keuring van een woning of bedrijfspand in Roermond duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Het verder uitwerken van de rapportage doen we op kantoor. We adviseren u overigens om zelf ook bij de keuring aanwezig te zijn. De inspecteur registreert tijdens de bouwkeuring alle zichtbare tekortkomingen, gebreken en achterstallig onderhoud van het pand. Binnen uiterlijk 5 werkdagen ontvangt u van ons via de e-mail onze factuur voor de keuring. Na uw betaling, sturen wij u per e-mail een PDF van uw bouwkundig rapport.

Contact opnemen vanuit Roermond

Wilt u meer weten over een bouwkundige keuring en de kosten van een bouwkundig rapport voor uw woning in Roermond? Neem dan contact met ons op via 0475-570750, of mail naar info@bouwkostenadviesburo.nl. Wij vertellen u graag meer over de werkwijze van Bouwkosten Adviesburo Joosten in Roermond.

Back To Top