Skip to content

Altijd duidelijkheid met bouwkundig rapport Limburg

Wilt u verrassingen voorkomen bij uw bouwproject in Limburg? Voor een bouwkundig rapport van uw woning of bedrijfspand in Limburg schakelt u de expertise in van Bouwkosten Adviesburo Joosten. Met een vakkundig opgesteld en helder bouwkundig rapport voor uw woning of kantoor in Limburg voorkomt u dat u bij de aankoop of verkoop van een pand of woning voor nare financiële verrassingen komt te staan. Maak dus gebruik van onze ruime kennis en ervaring op het gebied van bouwkundige keuringen van vastgoed. Wij zijn een allround en onafhankelijk opererend bouwkundig adviesbureau. Bij ons kunt u terecht voor bouwkeuringen van vastgoed, zoals woningen en bedrijfspanden. We beoordelen ze op eventuele verborgen gebreken. Dus heeft u een bouwkundig rapport in Limburg nodig? Neem dan direct contact met ons op.

Laten opstellen van een bouwkundig rapport is altijd verstandig

Het laten opstellen van een bouwkundig rapport kan voordelig zijn bij het kopen of verkopen van een pand. Het levert u bijvoorbeeld een sterke onderhandelingspositie op. Maar ook voor het aanvragen van een hypotheek of een verbouwingsdepot voor uw woning in Limburg komt een bouwkundig rapport goed van pas. Onze keuringsrapporten worden erkend door alle financiële instellingen.

Kosten bouwkundig rapport Limburg

Een bouwkundige keuring van uw woning in Limburg biedt duidelijkheid over de staat van het pand. Dat voorkomt u gedoe vooraf en nare verrassingen achteraf. Voor een bouwkundig rapport betaalt u bij ons niet per uur. Wij geven u vooraf een vaste prijs. En u heeft u rapport altijd binnen vijf werkdagen digitaal in huis met daarbij een betrouwbaar bouwadvies.

Basiskeuring bouwkundig rapport bij verkoop

Kiest u voor een Basiskeuring? Dan benoemen we hierin alle zichtbare bouwdelen met eventuele verborgen gebreken. Daarbij geven we ook een kwaliteitsbeoordeling van die bouwdelen. Het rapport bevat ook kleurenfoto’s van de mogelijke gebreken. De Basiskeuring is handig voor de verkoop van uw woning. U voldoet hiermee namelijk volledig aan uw informatieplicht.

Pluskeuring voor bouwkundig rapport bij aankoop

Kiest u voor een Pluskeuring? Dan krijgt u, naast een kwaliteitsbeoordeling, ook een hersteladvies met de bijbehorende herstelkosten van de woning in Limburg. De Pluskeuring wordt meestal gebruikt bij de aankoop van een pand. Hierbij maken we onderscheid in direct noodzakelijke onderhoudsmaatregelen en onderhoudsmaatregelen voor de korte of langere termijn. U ontvangt een uitgebreide rapportage met kleurenfoto’s. Ook kunt u uw Pluskeuring uitbreiden met een NHG-rapportage.

Contact opnemen voor opstellen bouwkundig rapport Limburg

Wilt u meer weten over het opstellen van een bouwkundig rapport voor uw pand in Limburg? Neem dan contact op met Bouwkosten Adviesburo Joosten via 0475-570750. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier op deze website, of een e-mail sturen naar info@bouwkostenadviesburo.nl.

Back To Top