Skip to content

Bouwkosten berekenen in alle fases van uw bouwproject in Utrecht

Al meer dan 20 jaar hebben opdrachtgevers Bouwkosten Adviesburo Joosten ingeschakeld voor bouwkosten berekenen in Utrecht en omgeving. Ons bedrijf staat u bij vanaf het ontwerp tot oplevering door middel van bouwkundige adviezen die compleet zijn afgestemd op uw budget en uw wensen. Waar het ons om draait is dat er een goede balans ontstaat tussen de bouwkosten en de waarde van uw bouwproject. Dit kunnen we samen met u bereiken door de bouwkosten te berekenen voor uw project in Utrecht en vervolgens adviezen uit te brengen omtrent bezuinigingen en/of goedkopere alternatieven. Zo kunt u geld besparen en de waarde van uw bouwproject vergroten.

Werkwijze van bouwkosten berekenen in Utrecht

Als u interesse heeft en ons wilt inschakelen voor bouwkosten berekenen in Utrecht, dan volgt er een kennismakingsgesprek. In dit gesprek wordt u uitgelegd wat we voor u kunnen betekenen en kunnen we tevens een interessante aanbieding doen voor deze eerste opdracht. Wanneer u akkoord gaat, gaan we direct voor u aan de slag met:

  • Uitzoeken van offertes die aangevraagd moeten worden bij onderaannemers en leveranciers
  • Wanneer nodig: verzorgen van kopieerlijsten voor het aanvragen van offertes
  • Wanneer gewenst: offertes aanvragen (in de meeste gevallen kunt u dit beter zelf uitvoeren aangezien u al een relatie met de leveranciers/onderaannemers heeft)
  • Onderhouden van contacten met onderaannemers en leveranciers
  • Opstellen en uitwerken van begrotingen
  • Uittrekken van hoeveelheden
  • Bezuinigen en alternatieven voorstellen
  • We gaan mee naar bezichtigingen en stellen vragen voor de nota’s
  • Uren bewaking, spiegelen van prijzen en projectmatig aanvragen van offertes.

Bouwkosten berekenen Utrecht

Profiteer van onze jarenlange ervaring

Bouwkosten naar behoren berekenen in Utrecht en omgeving, is een lastige en complexe taak. Om die reden doet u er verstandig aan om dit klusje uit te besteden aan een ervaren bedrijf. Wij zijn al 20 jaar actief in deze branche en hebben vele klanten naar tevredenheid kunnen bijstaan met bouwkosten berekenen in Utrecht. Onze kracht is dat we een no-nonsense bedrijf zijn die afspraken nakomt. Tevens kunnen we onze calculaties opzetten volgens de wensen van de klant, omdat we meerdere calculatiepakketten gebruiken. Om tot een juiste berekening te komen hebben we de beschikking over tal van referentieprojecten en begrotingsregels, afkomstig van andere calculaties die we over de afgelopen jaren hebben gemaakt.

Plan ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wilt u ons inschakelen voor bouwkosten berekenen in Utrecht, neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en laat ons u helpen. Naast bouwkosten berekenen in Utrecht kunt u ons ook inschakelen voor onder andere bouwkeuringen, MJOP en advies en begeleiding. Neem contact met ons op door te bellen naar: 0475-570750 of stuur ons een e-mail op: info@bouwkostenadviesburo.nl. Laat door ons uw bouwkosten berekenen in Utrecht.

Back To Top