Skip to content

In alle bouwfasen de bouwkosten berekenen in Maastricht

Bouwkosten Adviesburo Joosten staat al ruim 20 jaar klaar voor diverse opdrachtgevers om de bouwkosten te berekenen in Maastricht. Wij stemmen het bouwkundige advies helemaal af op uw budget en wensen. Daarnaast staan we u bij tijdens alle bouwfasen. Van start tot oplevering. Zo streven we ernaar een goede balans te creëren tussen de bouwkosten en de waarde van het bouwproject. Deze balans kan beter in evenwicht komen als we naast uw bouwkosten berekenen in Maastricht, u ook waardevolle adviezen kunnen aanreiken omtrent bezuinigingen of voordelige alternatieven. Het doel is u ontlasten tijdens het bouwproces en ondertussen proberen wat kosten te besparen.

Hoe bouwkosten berekenen in Maastricht in zijn werk gaat

Onze samenwerking begint met een kennismakingsgesprek. Hierin leggen we onze procedure uit betreft bouwkosten berekenen in Maastricht. Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Dan gaan we direct voor u aan de slag met onder andere:

  • Uitzoeken welke offertes aangevraagd moeten worden bij onderaannemers en leveranciers. Wanneer nodig kunnen we ook de kopieerlijsten verzorgen.
  • Wanneer u het wenst kunnen we offertes ook aanvragen. Heeft u in het verleden vaker met de onderaannemers/leveranciers gewerkt, dan is het vaak beter om zelf de offertes aan te vragen.
  • Contacten met onderaannemers en leveranciers onderhouden.
  • Begrotingen opstellen en uitwerken.
  • Uittrekken van hoeveelheden.
  • U adviseren in mogelijke bezuinigingen en alternatieven.
  • Meegaan naar bezichtigingen en feedback geven op nota’s.
  • Offertes procesmatig aanvragen, uren bewaking en spiegelen van prijzen.

Bouwkosten berekenen Maastricht

Ruime ervaring in bouwkosten berekenen in Maastricht

Om een accurate en goede berekening te maken is kennis, ervaring en professionaliteit nodig. Als u hierin geen ervaring heeft, kan het beter zijn om deze klus uit te besteden. Al veel opdrachtgevers zijn u voorgegaan en hebben onze ervaring gebruikt om hun bouwkosten te berekenen in Maastricht. Wat ons een aantrekkelijk bedrijf maakt, is dat we onze afspraken altijd nakomen. Tevens gebruiken we voor de calculatie diverse calculatiepakketten, waardoor we de berekening volgens uw wensen kunnen uitvoeren. Tijdens het maken van de berekening maken we gebruik van onze ervaring van de afgelopen 20 jaar. Bijvoorbeeld door onze eigen referentieprojecten en begrotingsregels na te slaan van calculaties die we hebben uitgevoerd bij andere bouwprojecten. Dit helpt om voor u een goede berekening te maken.

Interesse in onze diensten? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Interesse om ons in te schakelen om de bouwkosten te berekenen in Maastricht? Neem dan contact op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. U kunt ons, naast bouwkosten berekenen in Maastricht, ook inhuren voor advies en begeleiding, bouwkeuringen en MJOP. Telefoonnummer: 0475-570750. E-mailadres: info@bouwkostenadviesburo.nl. Laat door ons uw bouwkosten berekenen in Maastricht.

Back To Top