Skip to content

Laat ons u van het benodigde bouwadvies voorzien

Wenst u vakkundig bouwadvies in Venlo voor uw bouw-, verbouw- of renovatieproject? Maak dan een afspraak met Bouwkosten Adviesburo Joosten. Wij ontzorgen u graag volledig. Wij zijn al jaren ervaren in het vak en houden tegelijkertijd de nieuwste ontwikkelingen op de voet in de gaten. Voor uw project in Venlo kunnen wij u van A tot Z helpen. Denk aan begeleiding bij het ontwerp, hulp bij aanvragen van subsidies en bouwvergunning(en), het juiste bouwadvies over de aanbesteding en de volledige uitvoering van het project. Kortom, gedurende het gehele traject voorzien wij u graag van passend bouwadvies in Venlo.

Zo gaan wij te werk in Venlo

Staat er een renovatie-, verbouw- of bouwproject in de planning? Nodig ons dan eerst uit voor een grondig gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we het programma van eisen. Ook bepalen we een bouwprijs aan de hand van onderbouwde elementenramingen. Zo ziet u direct welk traject we samen aangaan en welke bouwkosten daarmee gepaard gaan. Uiteraard geven wij u precies dat bouwadvies, zodat we snel, efficiënt en met prachtig resultaat aan de slag kunnen. Is het project van start gegaan? Ook dan spreken we elkaar nog regelmatig om de voortgang en de financiële status van het traject kort te evalueren. Zo voorkomen we nadelige verrassingen in Venlo. Na elke samenkomst leggen we ekke constateringen en afspraak schriftelijk vast. Deze korte lijnen kunnen we prima hanteren, omdat wij voor het gehele project uw enige directe aanspreekpunt zijn!

Bouwadvies Venlo

Draag voor verschillende onderdelen het bouwadvies aan ons over

Elk (ver)bouwproject is onderverdeeld in verschillende onderdelen. Laat ons u begeleiden bij één of meer van de volgende onderdelen van uw bouwproject in Venlo:

  • Bouwadvies en -begeleiding
  • Planning en begroting
  • Werkomschrijving en bestek
  • Bouwtoezicht
  • Directievoering

Ook als uw project al van start is gegaan, kunt u nog steeds een beroep doen op onze diensten. Bent u op zoek naar een geschikte oplossing voor een plotseling ontstaan probleem? Heeft u bepaalde vragen die niemand van uw huidige team kan beantwoorden? Wij bieden graag het benodigde advies en de gewenste begeleiding. Onze werkwijze is flexibel doch doelgericht, zodat wij snel de juiste antwoorden en oplossingen kunnen bieden. Schakel ons direct in.

Schakel ons in voor het juiste bouwadvies in Venlo

Heeft u behoefte aan passend advies voor uw bouw-, renovatie- of verbouwtraject in Venlo? Vraag dan direct via ons online contactformulier een geheel vrijblijvende offerte aan. Met vragen mag u ook bellen naar 0475-570750 of mailen naar info@bouwkostenadviesburo.nl. Bij ons bent u aan het juiste adres voor bouwadvies in Venlo.

Back To Top