Skip to content

Vraag ons om het benodigde bouwadvies

Laat ons uw bouw-, verbouw- of renovatieproject voorzien van passend bouwadvies in Roermond. Maak daarom direct een afspraak met Bouwkosten Adviesburo Joosten. Ons uitgangspunt is u compleet ontzorgen. Wij bieden begeleiding bij het ontwerp, wij zorgen dat de juiste subsidies en bouwvergunning(en) in Roermond aangevraagd worden, wij geven professioneel bouwadvies en begeleiden het volledige project. Waar wij enerzijds al jaren ervaring met ons meedragen, volgen we anderzijds de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Kortom, Schakel ons in voor passend bouwadvies in Roermond.

Ontdek hoe wij te werk gaan in Roermond

Wordt er binnenkort iets gebouwd, verbouwd of gerenoveerd? Ga dan een gesprek met ons aan. Wij wijzen u graag op verplichte zaken, zoals het programma van eisen. Aan de hand van onderbouwde elementenramingen, stellen wij een passende bouwprijs op. Deze transparante methode geeft u direct een helder beeld van de kosten in het komende traject. Het gehele traject wordt voorzien van ons vakkundige bouwadvies. Zo kunnen we efficiënt aan de slag gaan. Ook gedurende het traject zullen er regelmatig evaluaties plaatsvinden over de voortgang en de financiële status. Nadelige verrassingen worden zo vermeden in Roermond. Uiteraard wordt alles wat we bespreken en afspreken helder schriftelijk vastgelegd. Deze aanpak, met ons als uw enige directe aanspreekpunt, zorgt voor snelle en kwalitatieve resultaten.

Bouwadvies Roermond

Welke taken draagt u, naast het bouwadvies, aan ons over?

Naast dat wij uw (ver)bouwproject voorzien van uitvoerig en kritisch bouwadvies, kunt u ons nog voor meer taken inschakelen. Dit is zeker aan te raden als u van korte lijnen en doelgerichtheid houdt. Voor uw bouwproject in Roermond verzorgen wij graag ook de:

  • Planning en begroting
  • Werkomschrijving en bestek
  • Bouwbegeleiding
  • Bouwtoezicht
  • Directievoering

Is uw project al begonnen? Geen probleem. Wij kunnen op elk mogelijk moment aanhaken. Is er plotseling een probleem ontstaan? Heeft u behoefte aan specifieke antwoorden of lastige vragen? Bent u zoek naar een specialist die u trefzeker kan adviseren? Laat ons u voorzien van de juiste oplossingen, passende antwoorden en het juiste advies. Schakel onze specialisten direct in.

Maak gebruik van ons bouwadvies in Roermond

Schakel ons direct in als uw bouw-, renovatie- of verbouwtraject in Roermond wel wat professioneel advies kan gebruiken. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan via ons online contactformulier. Heeft u vragen? Bel dan naar 0475-570750 of mail naar info@bouwkostenadviesburo.nl. Wij helpen u graag aan het juiste bouwadvies in Roermond.

Back To Top