Skip to content

Ga voor vakkundig bouwadvies

Heeft u behoefte aan vakkundig bouwadvies in Maastricht? Schakel dan Bouwkosten Adviesburo Joosten in. Onze specialisten nemen u graag alle zorgen uit handen. Heeft u kleine of grote (ver)bouwplannen, of staan er restauratie- of onderhoudswerken op de planning in Maastricht? Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring, zodat wij alle processen van A tot Z optimaal kunnen verzorgen. Denk aan het realiseren van het ontwerp, het aanvragen van de benodigde bouwvergunning(en) en subsidies, het geven van bouwadvies over de aanbesteding en het verzorgen van de uitvoering. Kortom, wij zijn uw complete partner voor passend bouwadvies in Maastricht.

Ontdek onze aanpak voor uw project in Maastricht

Als u ons inschakelt voor uw (ver)bouwproject, gaan we eerst uitvoerig met u en andere betrokkenen in gesprek. We bespreken het programma van eisen en we ramen een bouwprijs op basis van een onderbouwde elementenraming. Zo ontstaat er een helder plaatje van de te maken bouwkosten en kunnen wij passend bouwadvies geven. Gedurende het gehele vervolgtraject, voeren wij regelmatig overleg met u. Hierdoor houden we de voortgang en de financiële status van het project in de gaten. Op deze manier blijft u voortdurend op de hoogte van alle zaken en komt u niet voor nadelige verrassingen te staan. Uiteraard leggen wij al onze afspraken, opdrachten en processen helder schriftelijk vast. En omdat wij uw directe aanspreekpunt zijn voor het gehele project in Maastricht, kunnen we korte lijnen hanteren.

Bouwadvies Maastricht

Van ons eerste bouwadvies tot en met de eindoplevering

Vanwege onze betrokken en veelzijdige aanpak, kunnen we snel en efficiënt stappen zetten in uw project in Maastricht. Kortweg gezegd kunnen wij zorgdragen voor de volgende onderdelen:

  • Planning en begroting
  • Werkomschrijving en bestek
  • Bouwadvies en -begeleiding
  • Bouwtoezicht
  • Directievoering

Ook als u al begonnen bent met het traject, maar ondervindt dat u toch nog behoefte heeft aan extra sturing, advies of begeleiding, staan wij voor u klaar. Onze werkwijze is flexibel doch doeltreffend, zodat wij u snel aan passende oplossingen kunnen helpen. Vraag ons naar meer informatie over onze afzonderlijke diensten.

Schakel ons in voor bouwadvies in Maastricht

Wenst u advies en begeleiding voor uw bouw- of verbouwproject in Maastricht? Schakel ons dan direct in. Wij gaan graag met u in gesprek. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan via ons online contactformulier, bel naar 0475-570750 of stuur een mail naar info@bouwkostenadviesburo.nl. Wij helpen u graag aan passend bouwadvies voor in Maastricht.

Back To Top