Skip to content

Vakkundig en onafhankelijk bouwadvies in Limburg

Heeft u behoefte aan een vakkundig en onafhankelijk bouwadvies in Limburg? Schakel dan Bouwkosten Adviesburo Joosten in. Onze specialisten nemen u graag alle zorgen uit handen. Heeft u in Limburg kleine of grote (ver)bouwplannen of bouwprojecten op stapel staan, of heeft u restauratie- of onderhoudswerken gepland? Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om u optimaal van een passend bouwadvies in Limburg te voorzien. Denk hierbij aan het maken van een bouwontwerp, het aanvragen van de noodzakelijke bouwvergunning(en) bij gemeenten en subsidies bij de juiste instanties, het geven van bouwadvies over een eventuele aanbesteding en het inschrijven hiervoor. Samengevat: Bouwkosten Adviesburo Joosten is uw partner voor passend bouwadvies in Limburg bij al uw bouwprojecten. Onderstaand leest u meer over wat u van ons kunt verwachten.

Adviesburo Joosten voor bedrijven en particulieren

Wij verstrekken bouwadvies in Limburg aan zowel particulieren als bedrijven. Zo kunt u ons als particulier inschakelen voor bijvoorbeeld onderstaande werkzaamheden:

  • Planning en begroting
  • Maken van een werkomschrijving en bestek
  • Uitvoeren van bouwtoezicht tijdens de uitvoeringsfase
  • Maken of controleren bouwtekeningen
  • Begeleiding tijdens de bouw en aanvragen van een omgevingsvergunning

Wij zijn een flexibel inzetbaar bouwkosten adviesburo. U kunt ons dus op ieder gewenst moment van de bouwfase inschakelen. Zo kunnen wij een compleet bouwproject van concept tot oplevering voor u begeleiden. Maar ook voor extra hulp en begeleiding bij een al lopend bouwproject in Limburg springen wij graag in.

bouwkundig rapport

Onze werkwijze bij een bouwadvies in Limburg

Bouwadvies in Limburg, hoe gaat dat in zijn werk? Wij zijn voorafgaand en tijdens het complete ontwerp- en bouwproces voor u beschikbaar voor bouwadvies in Limburg. Wij houden u als opdrachtgever uiteraard van a tot z op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens het project en de feitelijke bouw. Zo stellen wij een zogenaamde ‘Overeenkomst van Aanneming’ op, nadat u met de aannemer tot een prijsafspraak bent gekomen. Deze overeenkomst tussen u en de aannemer bevat alle informatie die nodig is voor de bouw. Dat zijn bijvoorbeeld bestek, bestektekeningen, offertes, gemaakte afspraken et cetera. Zo kunnen er nooit meningsverschillen ontstaan, waardoor u mogelijk met onvoorziene kosten wordt geconfronteerd. Wij begeleiden de bouw en houden toezicht tijdens de uitvoeringsfase. Ten slotte kunnen wij tijdens en na de bouw tevens zorgdragen voor de gehele financiële afwikkeling van uw bouwproject in Limburg.

Bouwtoezicht en directievoering tijdens de bouw

Om u extra werk uit handen te nemen, kunnen wij tijdens de bouw ook bouwtoezicht houden. Wij vertegenwoordigen u dan als toezichthouder op de bouwlocatie. Onze specialist controleert en beoordeelt of wordt voldaan aan de wensen en afspraken die u met de aannemer heeft gemaakt. Ook kunnen wij voor u als directievoerder optreden om ervoor te zorgen dat u een gebouw krijgt zoals dat is vastgelegd in bestek en tekeningen. De directievoerder is dan namens u ook het aanspreekpunt voor alle bouwpartners. De directievoerder adviseert u over voorstellen van de aannemer en zaken waaraan u volgens het bestek goedkeuring moet verlenen.

Direct contact opnemen voor bouwadvies Limburg

Bent u particulier, aannemer of ondernemer, wilt u (ver)bouwen en heeft u bouwadvies in Limburg nodig? Schakel dan Bouwkosten Adviesburo Joosten in. Wilt u meer informatie over onze diensten? Of wilt u een offerte opvragen? Bel ons dan op 0475-570750. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier op deze website, of een e-mail sturen naar info@bouwkostenadviesburo.nl. Wij zijn uw specialist voor bouwadvies in Limburg.

Back To Top