Skip to content

Laat ons u van vakkundig bouwadvies voorzien

Wilt u benodigd bouwadvies inschakelen in Heerlen voor uw (ver)bouwproject? Neem contact op met Bouwkosten Adviesburo Joosten. Aan onze specialisten kunt u al uw zorgen en taken overdragen. Wilt u iets in Heerlen laten restaureren, onderhouden, verbouwen of bouwen? Met onze vele jaren ervaring en actuele kennis, staan wij van A tot Z voor u klaar. Wij bieden begeleiding bij het ontwerp, wij vragen de benodigde subsidies en bouwvergunning(en) aan, wij geven passend bouwadvies over de aanbesteding en wij verzorgen de complete uitvoering. Bij al deze processen voorzien wij u graag van het juiste bouwadvies in Heerlen.

Ontdek onze werkwijze in Heerlen

Draagt u uw (ver)bouwproject (gedeeltelijk) aan ons over? Dan voeren wij graag eerst een uitvoerig gesprek met u en eventuele andere betrokkenen. Hierin komt het programma van eisen aan bod. Ook stellen we op basis van onderbouwde elementenramingen een bouwprijs op. Als resultaat ontvangt u een duidelijk overzicht van de te maken bouwkosten. Bovendien voorzien wij u van specifiek bouwadvies voor uw project. Ook gedurende het project zullen we regelmatig overleg plegen met u. We bespreken dan de voortgang en de financiële status van het traject in Heerlen. Zo weet u hoe het er voor staat en voorkomen we nadelige verrassingen achteraf. Alles wat we bespreken en plannen leggen we zorgvuldig schriftelijk vast. Tot slot hanteren we eenvoudige, korte lijnen, omdat wij uw enige directe aanspreekpunt zijn.

Bouwadvies Heerlen

Uw partner voor bouwadvies op verschillende onderdelen

Een bouwproject bestaat uit zeer veel verschillende onderdelen. Omdat wij specialisten in elk vakgebied hebben, kunnen wij u op meerdere onderdelen van advies voorzien. Zo begeleiden wij u graag bij de volgende facetten van uw bouwproject in Heerlen:

  • Planning en begroting
  • Werkomschrijving en bestek
  • Bouwadvies en -begeleiding
  • Bouwtoezicht
  • Directievoering

Is uw bouw-, verbouw- of renovatieproject al gestart, maar loopt u inmiddels tegen vragen of problemen aan? Schakel ons dan in voor extra advies, sturing of begeleiding. Omdat wij flexibel doch zeer doeltreffend te werk gaan, kunnen wij u snel van passende oplossingen en antwoorden voorzien. Neem direct contact met ons op om verdere vertraging te voorkomen.

Schakel ons in voor passend bouwadvies in Heerlen

Wilt u in uw renovatie-, bouw- of verbouwtraject in Heerlen optimaal geadviseerd en begeleid worden? Vraag via ons online contactformulier direct een geheel vrijblijvende offerte aan, bel naar 0475-570750 of stuur een mail naar info@bouwkostenadviesburo.nl. Voor optimaal bouwadvies in Heerlen bent u bij ons aan het juiste adres.

Back To Top