Skip to content

Vakkundig bouwadvies in Eindhoven

Wenst u voor uw woning of bedrijf professioneel bouwadvies in Eindhoven? Bouwkosten Adviesburo Joosten neemt alle zorgen uit uw handen. Of het nu gaat om kleine of grote (ver)bouwplannen, restauratie- of onderhoudswerken, het vergt veel kennis en tijd. Vandaar dat wij graag alle processen van A tot Z voor u regelen. Denk aan het ontwerp, benodigde bouwvergunning(en), eventuele subsidies, aanbesteding en uitvoering. Wilt u ook alle zorg uitbesteden? Dan zijn wij uw direct aanspreekpunt voor bouwadvies in Eindhoven.

Adviesburo Joosten inschakelen als particulier

Wij werken zowel voor particulieren als ondernemers. Als particulier schakelt u ons bijvoorbeeld in voor de volgende werkzaamheden:

  • Planning en begroting
  • Werkomschrijving en bestek
  • Bouwtoezicht tijdens de uitvoeringsfase
  • Maken of controleren bouwtekeningen
  • Bouwbegeleiding met aanvraag omgevingsvergunning

We kunnen op ieder moment tijdens een bouwfase inspringen. Dat houdt u en ons flexibel. U kunt ons benaderen om een compleet bouwtraject voor u te begeleiden of voor een situatie waar u net even een stukje extra hulp en expertise nodig heeft.

Bouwadvies Eindhoven

Onze werkwijze tijdens het bouwadvies

Gedurende het gehele ontwerp- en bouwproces kunt u bij ons terecht voor bouwadvies en houden wij de opdrachtgever natuurlijk nauwkeurig op de hoogte van de gang van zaken. Wij stellen voor u ook een zogenaamde ‘Overeenkomst van Aanneming’ op nadat u met de aannemer eens bent over de definitieve prijs. Dit ‘contractstuk’ is een overeenkomst tussen u en de aannemer waarin alle stukken, zoals bestek, bestektekeningen, offertes, gemaakte afspraken e.d. van toepassing worden verklaard. Op deze manier kunnen er nooit verschillen van mening ontstaan, waardoor u niet met onverwachte kosten wordt geconfronteerd. Tijdens de uitvoeringsfase begeleiden wij de bouw en houden toezicht. Wij kunnen tijdens en na de bouw tevens zorgdragen voor de gehele financiële afwikkeling van het bouwadvies in Eindhoven.

Bouwtoezicht en directievoering

Naast advies bieden wij bouwtoezicht aan. Dit betekent dat de toezichthouder de opdrachtgever vertegenwoordigt op de bouwplaats. Als specialist controleert en beoordeelt hij of wordt voldaan aan het totale wensenpakket van de opdrachtgever. U kunt bij ons ook een directievoerder inschakelen om ervoor te zorgen dat u een gebouw krijgt zoals is vastgelegd in bestek en tekeningen. Tevens is de directievoerder namens u het aanspreekpunt voor alle bouwpartners. De directievoerder adviseert u omtrent voorstellen van de aannemer en zaken waarvoor u volgens het bestek goedkeuring moet verlenen.

Neem contact op voor bouwadvies in Eindhoven

Bent u particulier, aannemer of ondernemer en wilt u (ver)bouwen? Schakel ons in voor bouwadvies. Wilt u meer informatie over onze diensten? Of wilt u een offerte opvragen? Bel ons dan op 0475-570750 of stuur een mail naar info@bouwkostenadviesburo.nl. Wij zijn uw specialist voor bouwadvies in Eindhoven.

Back To Top