Wilt u weten wat de uitbreidingsmogelijkheden voor uw woning of bedrijfsruimte zijn? Gaat u nieuw bouwen of verbouwen maar heeft u geen idee wat er allemaal bij komt kijken? Voor alle voorkomende bouwadviezen kunt u bij Bouwkosten Adviesburo Joosten terecht.

Bij nieuwbouw of verbouw komt veel kijken en er zijn vaak tal van mogelijkheden om uw wensen te realiseren. Het maken van de juiste keuzes kan hierdoor erg lastig zijn.

Een advies op maat gebaseerd op het door u aangegeven bouwkostenbudget geeft u meer inzicht in de voor- en nadelen van bepaalde keuzes en laat u zien hoe de nieuwbouw of verbouw er na realisatie uit komt te zien. Wij gaan graag met u op zoek naar de optimale gebruikswaarde en esthetische kwaliteit van uw woning, bedrijfspand of werkruimte. U bepaalt waaraan het moet voldoen en welk budget u hiervoor ter beschikking heeft. Op basis hiervan maken wij een advies dat voldoet aan al uw wensen. Er kan gewerkt worden op basis van een vaste prijs of op basis van een uurtarief. Hierover maken we vooraf goede afspraken. Bouwkosten Adviesburo Joosten werkt nauw samen met een team van specialisten met bouwkundige en architectonische kennis voor het maken van een functioneel en/of verrassend plan binnen uw budget. Dit plan wordt uitgewerkt in de benodigde tekeningen: plattegronden, aanzichten en doorsnedes van de ruimte(s) op schaal. Om u inzicht te geven in de kosten, kunnen wij een kostenraming voor u maken. Een mooi ontwerp is natuurlijk fantastisch, maar nog belangrijker is of het ook binnen uw beschikbare budget te realiseren is. Voor de uitvoering van het project kunnen wij voor u verschillende uitvoerende partijen benaderen, ervoor zorg dragen dat de bouwkosten binnen budget blijven en vervolgens de bouwbegeleiding verzorgen. Wij onderhouden dan het contact met de aannemer en leveranciers, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Wel de lusten, maar niet de lasten!

De voordelen voor u als opdrachtgever zijn
– Snelle bouwtijd
– Eén aanspreekpunt gedurende het bouwproces van ontwerp tot uitvoering
– Hoogwaardig eindproduct
– Realisatie binnen het budget
– Uitgekiend ontwerp en detaillering

thumb.jpg
14 jan. 2016 16:19
thumb_v2.jpg
14 jan. 2016 16:13
thumb.jpg
14 jan. 2016 16:04
thumb.jpg
14 jan. 2016 16:00
thumb.jpg
14 jan. 2016 15:53