Als Bouwkosten Adviesburo hebben we behoefte aan een efficiënt en compleet calculatiepakket wat aansluit op al onze wensen en de wensen van onze opdrachtgevers. Daarom hebben we niet gekozen voor één maar voor meerdere calculatiepakketten, zodat we alle calculaties kunnen opzetten naar de wensen van onze opdrachtgevers. Deze software is immers het visitekaartje van je bedrijf, de meeste handelingen waarmee je naar buiten treedt worden hierin verricht. Een goede kostprijsberekening is de basis voor het succesvol slagen van een project.

Bouwkosten Adviesburo Joosten kan de calculatie digitaal aanleveren in onder andere Ibis-Trad, maar ook omzetten naar Excel of CUF 4003 zodat deze calculatie in nagenoeg ieder calculatiepakket is in te lezen en te bewerken.

Voor onze bouwtechnische keuringen maken we gebruik van het programma Keur-IT. Hiermee kunnen onze inspecteurs ter plekke op de tablet de gebreken invoeren en deze voorzien van foto’s, waarna ze op kantoor verwerkt worden in een rapportage. Op deze manier kunnen we de klant zeer snel een uitgebreid bouwkundig rapport aanleveren. Onze rapportages zijn overzichtelijk, in begrijpbare taal geschreven en rijkelijk voorzien van foto’s. Onze bouwkundige rapporten worden erkend door alle financiële instellingen.

thumb.jpg
14 jan. 2016 16:19
thumb_v2.jpg
14 jan. 2016 16:13
thumb.jpg
14 jan. 2016 16:04
thumb.jpg
14 jan. 2016 16:00
thumb.jpg
14 jan. 2016 15:53